Gaatjes prikken kan bij ons al vanaf €18,-, afhankelijk van de oorbel die wordt gekozen. Wilt u oorbellen stereo geprikt hebben? Bel van te voren even! (Aan te raden bij kleine kinderen) Wij prikken gaatjes met System75 van Studex (minimumleeftijd is 3 jaar):

 

'System75™ combineert de hoogste hygiëne- en steriliteitsnormen met optimaal gebruiksgemak. Met dit systeem kan elke piercing specialist oren zacht en professioneel piercen met prachtige, steriel verpakte en huidvriendelijke oorbellen. Het is nauwelijks merkbaar. Met System75™stappen we af van het traditionele gaatjes schieten.

 

Het Studex® System75™is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. De gepatenteerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel. De oorbellen worden met dit innovatief systeem in het oor gezet / geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten. 

 

Studex® producten ondergaan een streng bewaakt kwalititeits proces en voldoen aan, of overtreffen zelfs, de richtlijnen van de EU(Nikkelwetgeving) alsook de Amerikaans FDA-richtlijnen.

 

Geluidloos

Met Studex® System75™stappen wij af van de traditionele manier waarbij men de gaatjes schieten. Studex® System75™zorgt met zijn druksysteem dat gaatjes zetten bijzonder zacht gebeurd, weefselbesparend is en nauwelijks voelbaar is. Het gebruik van het systeem is zo goed als geluidloosen daarom ook perfect geschikt voor kinderen. Een groot verschil met het oude pistool waarbij men de gaatjes schieten.

 

Top kwaliteit

Studex® producten ondergaan een streng bewaakt kwalititeits proces en voldoen aan, of overtreffen zelfs, de richtlijnen van de EU(Nikkelwetgeving) alsook de Amerikaans FDA-richtlijnen.

 

Nauwkeurig

Dankzij de goed zichtbare stekeruiteinden worden de oorgaatjes precies en op de millimeter juist gezet.

 

Chirurgisch Staal (316L)

Het door ons gebruikte chirurgisch staal is een zeer zuiver edelstaal, dat uiterst corrosie bestendig en huidvriendelijk is en zodoende geschikt is om gebruikt te worden voor de hoogwaardige kwaliteit van de Studex®-oorbellen'